Fremtiden kalder på bæredygtig udvikling – Hvad svarer du?

Fremtiden kalder på bæredygtig udvikling – Hvad svarer du?

Vi har alt det vi har brug for. Så nu skal vi handle.

FÅ VIDEN, VISIONER OG VÆRKTØJER

Gode fortællinger og masser af håb, mod og lyst til at skabe
bæredygtig udvikling for dig og din organisation og verden.

"Håb er ikke optimisme. Håb er ikke en overbevisning om, at noget vil gå godt, men vished om at noget giver mening uanset, hvordan det går" - Václav Havel

Derfor skal vi plante både håb og træer - fordi handlingen i sit selv nytter. Vi skal sammen skabe nye måder at leve sammen på, drive virksomhed og organisere vores samfund. Vi skal vise og opleve at det gode liv også er det bæredygtige liv.

Håb og bæredygtig udvikling er noget vi skaber sammen

  • Få inspiration til hvordan vi alle kan tage de bæredygtige valg. Fordi vi lytter til fakta og vores etiske kompas og forstår, at vores prioriteter og valg i hverdagen har betydning for vores fælles fremtid
  • Hør om alle dem der allerede er i gang, og hvordan I sammen kan tage de næste bæredygtige skridt og skabe grøn omstilling
  • Lær hvordan I gør Verdensmål til Hverdagsmål

Mød forfatteren Lone Belling

Med afsæt i sine bøger og artikler om bæredygtighed hjælper hun mennesker og organisationer til at finde deres vej ind i en bæredygtig fremtid.

Play Video

Det siger de om Lone Belling

Verdensmål til hverdagsmål

Lone Belling formåede på bedste vis at gøre de 17 verdensmål nærværende i forhold til vores hverdag.

Vi refererer dagligt til den proces som Lone var med til at facilitere og som i dag danner grundlag for vores arbejde med en bæredygtig fremtid for Hotel Koldingfjord

csm_Peder_Madsen_web_cde98a2a85

Peder Madsen

Direktør på Hotel Koldingfjord

Nerve og ægthed

Deltagerne var især begejstrede for Lones evne til at omsætte teori til praksis – og at hun ikke var tilbageholdende med at bringe egne erfaringer og udfordringer i spil.

Det gav oplægget nerve og ægthed     

Kira foto_portræt

Kristine Fjord Tolbod og Kira Gilling Hansen

Direktør i Chora 2030 og Projektleder i Tænketanken Fremtidens Biblioteker

Jeg er Lone Belling

Jeg brænder for en bæredygtig fremtid, hvor både mennesker, organisationer og planeten trives.

Jeg navigerer efter mit etiske kompas når jeg skal finde vej og svar i en kompleks og kaotisk tid.

Jeg er optaget af hvordan vi skaber bæredygtige virksomheder, livsduelige lokalsamfund og resiliente organisationer, der både har fokus på kerneopgaven, og hvor mennesker udfolder deres potentialer.

Jeg arbejder for en bæredygtig omstilling som involverer borgere, virksomheder og offentlige institutioner i grænsekrydsende samtaler og handlinger – for både individer og fællesskabers valg gør en forskel.

Jeg tror på at indre og ydre bæredygtighed skal gå hånd i hånd

JEG HAR BLANDT ANDET SKREVET BOGEN OM BÆREDYGTIGHED

CONNE HEDEGAARD skriver i forordet:

“Hvad er – egentlig – det gode liv i det 21. århundrede?
Bogen giver ikke facit, men inspiration og hjælp til at komme skridtet videre. Det afgørende skridt videre fra erkendelse til handling”

F2E6EF7E-9EB4-40B3-9F24-72BA0CA2A4BB

MIN BAGGRUNDSHISTORE

Lone Belling er forfatter, foredragsholder og konsulent med særlig vægt på bæredygtighed, dannelse og samskabelse. Stiftede konsulentfirmaet Liv og Lederskab i 2008. Skriver artikler og kronikker, deltager i paneldebatter, holder workshops og virker som moderator – ofte med afsæt i hendes forfatterskab:

  • Bæredygtighed – fra moralsk pegefinger til etisk kompas (2019)
  • Din bæredygtige kalender (2019)
  • Bæredygtig dannelse – skitser til en empatisk verden (2017)
  • Teori U som ramme for innovativ organisationsudvikling (2012)
  • Fortællinger fra U’et – Teori U omsat i liv, læring og lederskab (2010)

Lone taler til både hjerne og hjerte med viden og inspirerende eksempler på bæredygtig praksis – og altid med tid til refleksion og dialoger.

I kan finde Lone på uddannelsesinstitutioner, i virksomheder og organisationer, på årsmøder, til folkemøder og i kommunale og statslige forvaltninger for at tale om verdensmål, bæredygtighed, klima, grøn omstilling og etiske kompas – altid skræddersyet målgruppe og kontekst.

Eller som initiativtager til Nørre Snede Grønne Nabofællesskab, som hurtigt fik op mod 100 medlemmer, og som nu i fuld gang med at lave kvashegn, arrangerer fællesspisning med klimalækker mad og plante mikroskove – for det er sjovt og livgivende at omsætte grønne tanker til praksis i eget lokalsamfund.

Desuden er Lone optaget af hvordan kunstens sanselige hjertesprog er afgørende i den bæredygtig omstilling. Viden er godt, men vi skal kunne mærke at det er rigtigt. Det arbejder hun bl.a. for som bestyrelsesleder af Kulturprinsen i Viborg og som moderator på diverse Klima- og kulturfolkemøder

Lone bor i naturskønne omgivelser i Midtjylland hvor hun sammen med sin mand efter bedste evne lever det både gode og bæredygtige liv i måden vi spiser, forbruger og transporterer os på.

Cand. phil. i samfundsfag, Den Journalistiske Tillægsuddannelse og Diplom i HRD. Tidligere journalist på DR, forstander på byhøjskolen i Odense og ledelseskonsulent i produktionsskoleforeningen.

SÅDAN BOOKER DU ET FOREDRAG ELLER EN WORKSHOP

Lad os få en snak om jeres ønsker og behov.

Vi aftaler indhold og form, tid og sted. Så sender jeg en kort tekst og billede til markedsføring

Vælg foredrag på 45 - 60 min. eller workshop på 1 - 7 timer.